flp

flp

16 Temmuz 2013 Salı

forever living products

Sizin Hayalleriniz, Bizim Planımız!


1978 yılında kurulan Forever Living Products, 35 yıldır doğal kaynakları kullanarak ürünlerini bütün dünya ile paylaşmaktadır. Tüm içecekler, cilt bakım ürünleri ve kozmetikler Aloe vera’nın bütün özelliklerini bizlere sunmaktadır. Bunlara, arı kovanından elde ettiğimiz besleyici ürünler zincirini eklediğinizde; sağlık ve varlığa doğal yollardan ulaşmak için eksiksiz bir sistem oluşmaktadır. Şirketimiz, bağımsız bir kuruluş olan IASC'den (Uluslararası Aloe Vera Bilim Konseyi) saflık sertifikası alan ilk firmadır. Ayrıca dini kuruluşlardan İslami helal ve Kosher sertifikalarınıda sahiptir.

Bugün, dünya genelinde 160'ı aşkın ülkede faaliyetini sürdüren FOREVER LIVING, dünyanın en büyük Aloe vera yetiştiricisi, üreticisi ve dağıtıcısı durumunda olan bir dünya şirketidir. Şirket Genel Müdürlüğü Arizona, Scottsdale’de olup, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Şirketimizin Kurucusu olan CEO Rex Maughan tarafından yönetilmektedir. 10 milyon distribütör, kendilerine sağlanan sağlık ve varlıkla yaşamanın keyfini sürmektedir.

Forever Living Products’ın hikayesi bir adam ve onun tutku dolu hayalleri ile başlar. Rex Maughan yıllar boyunca, yaşamındaki en büyük iki hedef olan daha sağlıklı yaşamak ve ekonomik özgürlüğe sahip olmak gibi konuları bir araya getirebilecek bir işin arayışı içinde idi. Aradığını 1978 senesinde bulan Rex Maughan ve ilk kez, Arizona, Phoenix`de yapılan Forever Living Products toplantısına katılmak üzere kırküç (43) kişiyi çağırmıştı. Hayal edilemeyecek kadar başarılı olan bu iş, böylesine bir olay ile yolculuğuna başlamıştır.

Rex ve FLP’nin ilk distribütörleri, birçok kişinin kendileri ile aynı şeylerin arayışı içinde olduğunu çok geçmeden anladılar. İnsanlar, daha iyi hissedebilmeleri için söylenen basmakalıp şeyleri dinlemekten sıkılmışlardı. Onlar, sağlıklarını düzeltebilmek için yeni ve doğal reçetelerin arayışı içindeydiler. Bir çoğu için sağlıklarını düzeltip, geliştirebilmek sadece bir başlangıçtı. Onlara, kazandıkları parayı ve harcadıkları zamanı daha çok kontrol edebilme imkanının verildiğini keşfettiler.

Forever Living Products bir insanın hayalinden, milyonların hayali’ne doğru süratle büyüdü. İş planımızın kolaylığı ve ürünlerimizin kalitesi, arzu eden herkese yaşam kalitesini geliştirme imkanı verir. Daha kaliteli bir yaşam için ürün araştırması içinde olan bazı kişiler, kısa bir süre içinde, memnun kalmış müşteriden bir FLP girişimcisine dönüştüler. Böylesine bir iş potansiyelini gören diğerleri de, vakit geçirmeden başarılı bir organizasyon kurmaya başladılar. İnsanların bu işe katılmaları için sebep ne olursa olsun, sonuç daima aynı oluyordu. Başarıları daha da arttı ve diğerlerine yardım ettikçe daha sağlıklı ve varlıklı hale geldiler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder