flp

flp

26 Temmuz 2013 Cuma

Rüyanın Başladığı Yer

Rüyanın Başladığı Yer


Birçok sağlık ve güzellik ürünlerini üretip ve satan, Arizona-Scottsdale’da yerleşik milyarlarca dolarlık bir şirket olan Forever Living, birçok hayal ve çok sıkı bir çalışma sonucunda 1978 yılında kuruldu. Aynen sizin gibi insanlar, kanıtlanmış bir plan sayesinde kendi işinize sahip olarak geleceğinizi mali açıdan garanti altına alma fırsatını sağlamak için, yaşam kalitenizin artmasına yardımcı olan bu ürünlerin dağıtımını üstlendiler. 145’i aşkın ülkede dokuz milyon beşyüzbin’i aşkın distribütörü ile Forever Living, daha sağlıklı ve varlıklı bir yaşam için, ömür boyu sahip olacağınız bu büyük fırsatı size sunuyor.  


Rex Maughan insan hayatında, ailesini geçindirmek için mücadele etmekten ve sürekli olarak çalışıp bitkin düşmekten daha fazla ve önemli şeyler olduğunu biliyordu. Yaşam kalitesini en etkili şekilde arttıracak iki unsuru bulması gerekiyordu; sağlıklı olmak ve finansal özgürlük.  Bulduklarınla asla tatmin olmadı ve yıllar boyunca, bu iki şeyi elde etmenin yollarını aradı. Böylece 1978 yılında, kendine ve herkese daha sağlıklı bir yaşam ve finansal özgürlüğü sağlayacak olan zekice düzenlenmiş bu planı açıklamak üzere, Arizona-Tempe’de ki ilk Forever Living Products toplantısına katılacak 43 kişiyi davet etti. Rex ailesine ve yakın arkadaşlarına işle ilgili son derece sade ve kolay bir öneri getirmişti. Sağlığa verdikleri desteğin sürekliliği kanıtlanmış tüketilebilir ürünler halka sunulacak ve herkes bunu kendi yöntemiyle yapacaktı. Alışılagelmiş reklamlar için büyük paralar dökmek yerine, bu ürünleri kendi ailesi ve yakınları ile paylaşmak isteyen kişilere maddi destek verilecekti.
 


Kolay Bir İş, Yüksek Değerler.


Ürünlerimizin sahip olduğu kalite ve başarsı ile iş planımızın kolaylığı, herkesin yaşam kalitesini yükseltebileceği anlamını taşıyordu. Başlangıçta, daha sağlıklı bir yaşam için destek ürünlerinin arayışında olan kişiler dahi, harika ürünler ile yaşadıklarını başkalarıyla paylaşmadan yapamadılar. Kimileri ise, bu işin içinde var olan ticari potansiyeli gördüler ve ev-tabanlı işlerine başladılar.       
Forever Living sizinle aynı değerleri benimsediği için başarılıdır, daha sağlıklı ve finansal özgürlüğün sağlandığı bir yaşam; sizin gibi yaşamlarında aynı hedefleri edinmiş milyonlarca kişi var.  
BEDİR TÜRK Bağımsız Uluslararası Distribütör      TEL: 05455050444

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder