flp

flp

7 Ekim 2013 Pazartesi

Forever ve Network Marketing

Network Marketing,

Sizi zengin, özgür ve huzurlu yapabilir!

"Network Marketing ile, sıradan insanlar sıradışı kazançlar elde edebilir..."

Evet doğru!
Network Marketing ile, sıradan insanlar sıradışı kazançlar elde edebilir...
İşte NETWORK MARKETİNG'in Yüzyılın işi olarak adlandırılmasının en önemli sebeplerinden birisi budur!
Bu siteyi, kazançlı bir Network Marketing kariyeri ile kendi işinizi başarıyla kurabilmeniz ve "zengin" ve "özgür" olabilmenize yardımcı olabilmek için kurduk.
Network Marketing size bunu getirebilir!!!"
Yani, heyecan verici bir dünyaya hoş geldiniz :)
Saygı ve sevgilerimle,
BEDİR TÜRK
05455050444


Evden çalışarak kuracağınız kendi işinizle neler yapabileceğinizi hayal bile edemezsiniz! 
Klasik işlerdeki en büyük problem, siz işi bıraktığınızda, geliriniz de sizi bırakır. Eğer gerçekten varlıklı olmak istiyorsanız, bu "para için zamanını ver" girdabından kurtulmalısınız. Dünyanın tüm varlıklı insanları biliyor ki, bunun için sürekli ve katlanan bir geliriniz olmalı.
Sürekli gelir, bir şeyi BİR KERE YAPIP, aylarca hatta yıllarca elde edilen gelirdir. Aynı bir şarkıcının iyi bir şarkı yapması, daha sonra her söylendiğinde para kazanması gibi.

Katlanan gelir de, sadece sizin emeğinize bağlı olmayan, başkalarının çalışmalarından da kazanacağınız gelirdir. Bunu iş adamları ve fabrikatörler çok iyi bilirler. Kendi emeklerinin yanında, başkalarını da çalıştırırlar. Böylece katlanan bir gelire sahip olurlar.
Network Marketing'de siz de benzer gelirlere sahip olabilirsiniz. Tabii ki bir farkla:

Buradaki kazancınız kaç kişiyle çalıştığınızdan çok, kaç kişiyi başarıya ulaştırabildiniz, yani kaç kişiye para kazandırabildiğinizle orantılı olacak. Harika değil mi!!! 

FOREVER BU İŞİ EN İYİ YAPAN ŞİRKETLERDEN BİRİSİ

Forever Living


Forever Living
1978 senesinde kurulan ve bugüne kadar binlerce insanı hem sağlık hem de varlık sahibi yapan Forever Living Products, 30 senedir doğal kaynaklar yoluyla  ürünlerini tüm dünyaya sunmaktadır. Bütün içecek ürünleri, cilt bakım ürünleri ve kozmetik ürünleri Forever Living tarafından Aloe veranın mucizesini distribütörlerine ve müşterilerine sunmaktadır. Bunların yanında, forever living ürünlerine arı kovanlarıından elde edilen besleyici ürünleri de eklersek; sağlık ve varlık sahibi olmayı naturel yollardan ulaşabilmek  için kusursuz bir sistem ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Ayrıca, forever living products , bağımsız bir kuruluş olan IASC’den (Uluslararası Aloe Vera Bilim Konseyi) ilk saflık sertifikası alan firma. Bununla birlikte, dini kuruluşlardan İslami helal ve Kosher sertifikalarıda vardır .
FLP, doğrudan satış yöntemiyle çalışıyor. Ürünler kargo ile dağıtılıyor, ücretleri de banka hesaplarına yatırılıyor. Her bir üye yaptığı alışveriş miktarına göre indirimler kazanıyor. Üyeler arasında, ek iş olarak birkaç kişiyi üye yapıp indirimli ürün almak isteyenlerin yanı sıra asıl kazanç kapısı olarak bu işi yapanlar da var. FLP’nin 2001 yılında kurulan Türkiye bürosuna 2 yıl içinde 40 bin kişi üye oldu. Bunların bine yakını asıl iş olarak yapıyor. Diğer ülkelerin aksine Türkiye’de erkekler bu işe çok ilgi gösteriyor. İki kişiyi üye yapıp bayi olan herkes ürünleri yüzde 43 daha indirimle alıyor. Her bayi, üye yaptığı kişilerin yaptığı satışlardan pay alıyor. Bu şekilde artık hiç çalışmasa da üyelerden gelen paralar banka hesabına yatırılıyor. Satış miktarı arttıkça süpervizör, müdür, senior, soaring gibi makamlar veriliyor ve kâr oranları artırılıyor.
FLP Türkiye’de de faaliyette bulunmaktadır.Ürün gamı çok geniş ve çok kalitelidir.Fiyatları ise biraz daha orta kesim ve üzerine hitap etmektedir.
RESMİ SİTESİ: www.foreverliving.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder