flp

flp

26 Temmuz 2013 Cuma

Başarıyı Kalıcı Kılmak

Başarıyı Kalıcı Kılmak



Rex Maughan, Forever Living’i kurduğu zaman, şirketinin elde edeceği başarının ağırlıklı olarak iki şeye dayandığını çok iyi biliyordu; kaliteli ürünleri satmak, ürünleri alınabilecek makul fiyatlarla sunmak ve insanlara karlı ve güvenilir bir iş fırsatı sağlamak.
Tedarikçilerin, üreticilerin ve dağıtıcıların bir network içinde çalışmalarına dayanan her işte, tedarik zincirinde oluşabilecek bir duraklama son ürünü etkiler. Herhangi bir tedarikçinin fiyat yükseltmesi durumunda, Forever Living de ya kendi ürün fiyatlarını yükseltecek, yada hatırı sayılır rakamlarda zarar etmesine sebep olacaktı.
Rex, istediği kaliteyi sağlayamayacak olan üçüncü şahıs satıcılara güvenmenin, Forever Living’e bir yararı olmayacağını çok iyi biliyordu. Böylece Forever Living kendi çiftliklerinde yetiştirdiği aloe verayı kendi tesislerinde işleyip ambalajladı ve kendi tesislerinde depoladı; böylece üçüncü şahıslara gerek duyma olasılığını ortadan kaldırdı.

 

Her Aşamada, Kalite


Bu akılcı strateji sayesinde beğendiğiniz ürünlerin üretimlerindeki ki ilk adımdan itibaren, her aşamada ki kalite ve maliyet Forever Living Products tarafından, kontrol altında tutulabilmektedir. Forever Living, aniden yükselen fiyatlardan ve ekonomik çalkantılardan kendisini korumuştur.
Dış etkenlerden etkilenmeyen, tümüyle kendi kendine yeten ve güvenen bir duruş sergiler.
Forever Living, kanıtlanmış büyüme performansı ve karlılığı ile sağlam ve kalıcı bir şirkettir. Ona benzer bir başka iş fırsatı yoktur.
Başarılıdır.
Güvenilir, sağlam ve güçlüdür.
Size tamamen dürüstlük ve bütünlük sunan tek iş fırsatı olup, aynen kendi başarısını gözettiği gibi, sizin başarınızı da koruma altına alan tek iş fırsatıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder